OFERTA 2

Răsfată-te vara aceasta cu o reducere specială de 15% la toate abonamentele!

Aplica cuponul de reducere la achizitia online:

Ab15

Vara aceasta Kali Bali Spa te răsfață cu o reducere specială de 15% la toate abonamentele! În perioada 1 iunie – 31 august, profită de o gamă variată de masaje pentru a-ți reînnoi energia și a te relaxa complet. Profită de această ofertă sezonieră și transformă-ți vara într-o perioadă de răsfăț și bunăstare la Kali Bali Spa!

* Promotie valabila in perioada 1 Iunie – 31 August!
**Oferta este valabila si pentru achizitiile facute fizic la sediu.

OFERTA 1

Bucura-te de relaxare cu o Reducere de 10% la Kali Bali de Luni pana Vineri

Aplica cupon de reducere la rezervarea exclusiv online:

Kali10

Deschide-ți ușa către relaxare în timpul săptămânii cu o ofertă specială de 10% reducere, disponibilă exclusiv pentru rezervările online la Kali Bali! Indiferent dacă optezi pentru un masaj tradițional sau pentru o experiență de spa completă, fiecare moment petrecut în săptămâna de lucru este mai accesibilă și mai relaxantă cu noi. Rezervă acum online pentru a profita de acest beneficiu exclusiv și pentru ați transforma zilele obișnuite într-o oază de relaxare și revitalizare!

* Promotie exclusiva pentru rezervarile online de Luni pana Vineri!
**Excepție: Abonamentele nu sunt incluse în această ofertă
*** Aceasta promotie este permanenta atat timp cat va fi afisata!
1

Masajul balinez va ofera un echilibru perfect intre corp si suflet. Armonizarea acestor doua elemente va va permite sa va bucurati de o bine meritata stare de bine. Obiectivul unei sedinte de masaj balinez este sa stimuleze punctele energetice ale corpului nostru. Odata activate, aceste puncte favorizeaza circulatia sangelui si activeaza sistemul imunitar al organismului. Masajul balinez este bazat pe elementele naturale care compun universul: apa, focul si aerul. Aceste trei elemente sunt apoi impartite pe intreg corpul, iar masajul balinez actioneaza asupra a trei sisteme: sistemul nervos, sistemul hormonal si sistemul digestiv. Tratarea acestor trei sisteme reprezinta o sursa de echilibru unica!

0

Începeți să tastați și apăsați Enter pentru a căuta

×