LIVRARE

In Bucuresti – Livrare prin FAN Courier (19,00 RON)

 • Procesarea si expedierea comenzilor se face în 24-48 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii.
 • Pentru comenzile primite in zile nelucratoare (week-end, sarbatori legale) procesarea si expedierea lor se face in prima zi lucratoare urmatoare efectuarii comenzii.
 • Modalitatea de plata acceptata: ramburs, plata cu cardul

In tara – Livrare prin FAN Courier (19,00 RON)

 • Procesarea si expedierea comenzilor se face in 24-48 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii.
 • Pentru comenzile primite in zile nelucratoare (week-end, sarbaatori legale) procesarea si expedierea lor se face in prima zi lucratoare urmatoare efectuarii comenzii.
 • Modalitatea de plata acceptata: ramburs, plata cu cardul

Pretul transportului prin curier este calculat pentru un colet de un kilogram si pentru locatiile aflate in zona de acoperire FAN Courier. Pentru locatiile FAN Courier din tara apasati aici. Daca comanda dumneavoastra depaseste 1 kilogram, se va aplica o taxa de 1,5 lei / kilogram suplimentar. Daca locatia dumneavoastra nu este in raza de acoperire FAN Courier, se va aplica o taxa suplimentara de 1 leu / kilometru, distanta calculata intre cel mai apropiat punct din raza de acoperire FAN Courier si dumneavoastra.

PLATA

Modalitatile de plata sunt urmatoarele:

Ramburs

Se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

Online prin Card bancar (prin sistem 3-D Secure)

 • Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile MobilPay. Asiguram cel mai inalt grad de siguranta si confidentialitate a datelor dumneavoastra.
 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/ Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
  Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!”
 • Pentru a creste si mai mult siguranta datelor dumneavoastra, site-ul www.kalibali.ro dispune de un certificat SSL care asigura criptarea datelor pe 128 de biti.
0

Începeți să tastați și apăsați Enter pentru a căuta

×