d1

Ce este Kali Bali?

Peisajului wellness spa Bucurestean i se alatura centrul de relaxare si sanatate “Kali Bali SPA”, primul centru spa cu specific  100% balinez din Europa de Est ce contine toate elementele unui loc traditional din insula Bali, inclusiv mobila si tratamente cu specificul insulei, dar templul de rugaciune Hindus, nelipsit din nici o locuinta de acolo. Incepand cu 20 ianuarie centrul SPA isi deschide portile cu o oferta variata de tratamente de infrumusetare si proceduri pentru rejuvenarea trupului, mintii si sufletului, toate tratamentele fiind aplicate de terapeute balineze specializate in arta masajului.

d2

Masajul – remediu naturist, ideal impotriva stresului

Sunt lucruri marunte in viata care te fac sa te simti mai bine, sa uiti de stresul de la serviciu, de data limita a proiectelor, de problemele zilnice.O ora petrecuta in parc, la cumparaturi, un week-end la munte, te vor binedispune, te vor relaxeaza si te vor pregati pentru noile provocari zilnice.Una dintre cele mai usoare si placute metode de evadare din cotidianul agitat ramane masajul. Acesta poate rezolva o serie de probleme de sanatate si te va ajuta sa iti reincarci bateriile in cel mai rapid mod!Daca ai acumulat oboseala, incordare, te dor muschii si stresul pare sa fi pus stapanire pe tine, iti recomandam masajul de relaxare sau masajul cu pietre calde.Daca vrei sa modelezi anumite parti inestetice ale corpului tau prin cel mai simplu tratament posibil, solutia cea mai potrivita este masajul cu bete de bambus sau masajul anticelulitic.

Orice decizie ai lua, noi te asteptam sa ne faci o vizita si sa ne cunosti. Te vom astepta alaturi de staff-ul care a venit direct din insula Bali pentru ca tu sa te afli in deplin rasfat, sa te bucuri atat de cele mai alese tratamente corporale cat si sa descoperi atat cultura masajului asiatic, cat si o noua dimensiune de relaxare!

0

Începeți să tastați și apăsați Enter pentru a căuta

×